fbpx

Скъпи приятели, с радост ви представяме първата серия от нашата поредица „Биолектра и съветите на Кирил Танев“ на тема „КАК ДА ВЛЕЗЕМ ВЪВ ФОРМА ЗА ЛЯТО 2020“. Погрижили сме се да ви подготвим и атрактивно видео, в което ще видите на практика всички съвети.

Кирил Танев е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес. От  12 години се занимава с диетичното и спортно хранене, тренировки и суплементация. За този период е работил с над 3000 клиента и постига успеваемост над 90% от тях.

Методите, които Кирил избира за подготовка за себе си и своите клиенти са изцяло натурални и без употребата на хормони и други забранени препарати.

„Аз направих този избор за себе си, тъй като осъзнах, че за да разбера как реално функционира тялото трябва да анализирам и контролирам естествените процеси.“ – Кирил Танев.

Ето и няколко кратки съвета от Кирил, с които ефективно ще се подготвим за новия сезон, а по-долу ще видите и нашето видео:

 1. Ограничете „junk food-а“ и не правете резки промени, когато става дума за въвеждане на диета или режим на хранене;
 1. Яжте през 3-4 часа, за да активирате метаболизма; това е добра техника, с която не преяждате, а в същото време помагате на метаболизма да активира своите естествени процеси;
 1. Задължително е присъствието на белтъчини, фибри и плодове в менюто ви;
 1. Не правете грешката да ограничите напълно въглехидратите – като например ориз и картофи, за да не стопирате метаболизма и да не въведете тялото си в режим на задържане на натрупаните запаси и липса на енергия. Актуализирайте през определено време своя режим в зависимост от резултатите, които постигате.
 1. Тренирайте, за да има ефект, но го правете с ум, защото прекалено изтощителните тренировки могат да имат и негативен ефект. Тренировките не трябва да са прекалено леки, но и не трябва да ви смазват.
  • Не правете грешката да „натискате“ себе си повече отколкото можете заради голямата мотивация;
  • Започнете бавно, но постепенно;
  • Бъдете постоянни и имайте визия за себе си;
  • Не претренирайте
  • Трябва да останете работоспособни;
 1. Как да съумеем да съчетаем работата и тренировката? За много хора това е проблем, който им пречи да направят първите стъпки към по-голямата физическа активност или ги кара да се откажат от тренировките. Ето няколко съвета:
  • Направете си програма според деня и седмицата;
  • Подредете деня според себе си, а не някой друг (който например сте гледали или следвате в някоя социална мрежа);
  • Спазването на тренировъчен режим е лесно, стига да имате необходимото желание и мотивация;
 1. Какво да правим, ако няма как да стигнем до залата?
  • Можете да направите добра и ефективна тренировка у дома;
  • Ползвайте ластици, дъмбели и собствено тегло;
  • Правилно разпределете тренировките, за да не бъдете в почивка прекалено дълго;
 1. Използвайте правилния магнезий за възстановяването на мускулите след тренировка и преди сън. Не забравяйте, че магнезият играе и ключова за предпазване от крампи и нежеланата мускулна треска. С Биолектра Магнезий 243 и правилна тренировка ще забравите за неразположенията, ще влезете в кожата си и ще се почувствате на необходимото ниво, което ще ви вдъхне увереност и сила;

Виж къде можеш да закупиш Биолектра магнезий онлайн:

КАК ДА ВЛЕЗЕМ ВЪВ ФОРМА ЗА ЛЯТО 2020 – съветите на Кирил Танев